Life is a party, dress like it!

Souza Verkleedkleding, accessoires & items voor een betoverende lach

Bij ons thuis komen dromen vaak tot leven. Of de kinderen zich nu willen verkleed als Souza ridder, piraat, of indiaan, ik draai mijn hand er niet voor om. De verkleed lade is rijkelijk gevuld met de leukste eigen-creaties en verkleed kleren, die een lach op hun gezichtjes tovert. De fijnste rollenspelen worden gespeeld en allerlei attributen worden uit de kast getrokken. En niet alleen thuis, ze gaan gerust mee boodschappen doen in de leukste outfits. 

Hier kan ik als ouder van genieten en doet me met weemoed aan vroeger denken. Wat stond ik als meisje graag op de bühne om te zingen dansen en springen. Met knippen en in elkaar nieten, maakte ik mijn outfits. Tsja de appel valt niet ver van de boom…. mijn kleine meid die al als prinses in de wieg lag, wordt snel 4, tijd voor een nieuwe prinsessen look! En extra leuk, we gaan voor haar verjaardag samen naar het nationale ballet, waar we natuurlijk geheel in stijl als prinses naartoe gaan. - Olivette